Monthly Archives: May 2020

Заложете на бяло сако за да изглеждате страхотно

Дамското бяло сако отдавна е част от основния гардероб на дамите и се счита за модерно, елегантно и комфортно. С този пост ще ви разкрием тайната с какво да насите бяло сако и как да изглеждате страхотно с него във всяка ситуация.

Какво да облечем с бяло сако?

Бялото сако е идеално за кино или за разходка с приятели в откритите градски пространства. Носете бяло сако с удобни дънки и бежова блузка или топ. Според експертите, бежовото и бялото, са едно от най-добрите съчетания!

Малко са дамите, които биха заложили на бялото сако като алтернатива на черното. Ето защо най-често то е част от облеклото за уикенда, отколкото за ежедневния гардероб, но това е голяма грешка.

В крайна сметка, бялото сако е толкова универсално и уместно навсякъде и по всяко време на денонощието, че може да се адаптира към всеки повод и към всяко съчетание, включително в елегантните ви офис тоалети за работа. С бяло сако дамите винаги изглеждат стилно и модерно, докато с класическите елементи от гардероба, не винаги могат да постигнат този резултат.

С какъв цвят да комбинираме бялото сако?

Комбинацията от бяло сако и бежова рокля ще бъде идеална за романтична вечер! Освен това може да ходите и на работа с такъв тоалет. Външният ви вид ще бъде романтичен, загадъчен и нежен!

Бялото сако се вписва перфектно с бели и пастелни ризи, блузи и топове за офиса. Печеливша е комбинацията от бял и тъмен цвят. Класиката в световната мода е бяло и черно, но  контрастното съчетание може да изглежда прекалено рязко на многозина от вас. Можете да разредите цветовата схема със сиво или синьо, а дънките също ще се впишат идеално в такъв тоалет. Комбинацията от такива цветове може лесно да се приложи във всяка ситуация – от бизнес среща до разходка в парка!

Не забравяйте, че бялото е от неутралните цветове, така че се опитайте да изберете ярък акцент, за да подчертаете стила си. Например, червени обувки, зелени или червени панталони или принтиран шал са отличен избор, за да добавите цвят, модел и текстура! Такъв тоалет ще бъде ярък и смел и перфектно ще подчертае вашата личност. С него ще се чувствате уверени и винаги в добро настроение!

Posted in Uncategorized.

Скъпи ли са погребенията в София – топ 3 съвета

„Разни хора, разни идеали“ – заключил класикът преди много време. По този начин той е обобщил нрава на почти цяла една нация. Да си визионер не е лесно. Изисква способности, които често са на ръба с ясновидството.

Continue reading “Скъпи ли са погребенията в София – топ 3 съвета” »
Posted in Услуги. Tagged with lechenie.bg, omegafuneral.com, погребални фирми, погребения, услуги софия.

Какво ни мотивира да изберем застраховки онлайн

Ако сте от хората, които са изпаднали в ситуация, изискваща от тях да решат от кой вид застраховане да се възползвате, то значи сте попаднали на правилното място. в редовете по-долу възнамеряваме надълго и нашироко да обхванем този въпрос, така че всеки от вас да се чувства достатъчно свободен и информиран, за да извърши възможно най-правилния избор за себе си. Ще се фокусираме основно върху трите неща, които трябва да знаете за застраховки онлайн. Надяваме се да ви бъдем достатъчно полезни, така че много скоро да сложите край на съществуващия в момента казус.

Що се отнася до това какво подтиква хората да изберат застраховки онлайн, то ние ще създадем кратък списък, в който да изброим трите основни неща, за които споменахме малко по-рано. Факторите, заради които си струва да изберете онлайн метода пред стандартния, са много повече от 3, но целта ни не е да изпадаме в излишни подробности.

Какви са 3  – те основни неща, които трябва да знаем за застраховки онлайн

Застрахователен брокер Smartins.bg

Истината е, че застраховането е задължително, ако искате да си осигурите спокойствие и дни, лишени от всякакви тревоги и притеснения. Човек избира да инвестира в този вид услуга, с цел елиминиране риска върху имуществото му. Ако спадате към тази група разумни граждани, които решават, че щастието и спокойните им дни струват много повече, отколкото цената на една застраховка, то значи мислите правилно.

 Ето кои са онези три неща, за които говорим:

  1. Пестите пари;

Обикновено гражданите, независимо какво купуват, то те отдават сериозно внимание на стойността на продукта или услугата. Не е тайна, че финансовото положение на по-голямата част от хората в страната ни е влошено и именно това ги превръща в „сметкаджии”, както някой обичат да казват. Ние обаче в никакъв случай не сме склонни да ги назовем по този начин. За нас са трезвомислещи и прагматични.

В този ред на мисли ще споделим, че избирайки застраховки онлайн от застрахователен брокер, то вие спестявате не малка част от парите си. застрахователните дружества, преди известно време, са достигнали до извода, че подарявайки на хората възможността да се възползват от онлайн услуга, то те прескачат всички онези посредници, на които обикновено се заплащат комисионни. Така продуктът достига до крайният потребител, лишен от всякакво оскъпяване, а вие имате възможността да спестите някоя и друга банкнота, които да вложите в друго, по – важно за вас и семействата ви.

  1. Пестите нерви;

Нервите не се купуват с пари, което значи, че този фактор е също толкова значим, колкото и предходния. Избирайки иновативния начин за сключване на застраховка, то вие мигновено избягвате редица неприятности, които са склонни да опънат нервите на човек до неузнаваемост.

Става въпрос за часовете, прекарани сред опашките пред гишетата, даването на обяснения пред шефовете защо ви се налага да отсъствате от работното си място, прекосяването на целия град в час пик и прочие.

  1. Удобство и комфорт;

Кой не иска да изпитва удобство и комфорт, докато пазарува или сключва сделки?! Разбира се, че няма такъв човек.

Предлагаме ви да посетите SmartIns.bg, където ще попаднете на изключително ценни и полезни съвети, свързани със застраховки онлайн.

Posted in Услуги. Tagged with smartins.bg, брокери, застраховки, услуги софия.

Как пестим пари с използването на промоционални кодове

Всеки е изпадал в нуждата да чака дълго време за промоционална цена на любим артикул. Докато едни от нас имат рядката дарба да притежават олимпийско търпение, то други от нас търсят и алтернативни варианти да пазаруват сега и веднага, но все пак да е евтино.

Преди време, когато промоционалните кодове не бяха разпространена практика, използвана от повечето фирми в България, това да пазаруваш мигновено на ниски цени беше като някакъв мираж. Сега, времената вече са различни и иновациите заливат онлайн шопинга. Все пак, това си е вид терапия, нали?

Защо по-голяма част от нас, обикновените онлайн потребители да не се чувстват богопомазани ежедневно? В този случай промо кодовете с отстъпки може да се смятат и като божествена месия, висша сила, слязла на земята по онзи класически златен ескалатор, за да донесе на шопинг маниаците неземното удовлетворение след всяка покупка.

Какво участие взима промо кодът в онлайн пазаруването?

Сайт за промо кодове в интернет

Този вид отстъпки, които се отключват след въвеждането на уникалната промоционална комбинация от цифри и букви, имат своите условия и начини за правилно ползване. Сред условията може да намерите и основните срок и тип артикул за ползване.

Начините на ползване за повечето стават ясни след извършването на две-три онлайн покупки, но все още има хора в обществото, които никога не са ползвали кодове за отстъпки. Когато поръчвате даден артикул от конкретен сайт, трябва да потърсите обозначеното специално поле на екрана, в което да въведете кода, с който разполагате.

Това е всичко. Цената, която се формира след намалението, ще ви бъде изписана на екрана и вече сте свободни да се възползвате от това да пестите пари.

Как да се сдобия с подобна привилегия?

Да, предполагаме, че това ви звучи добре. Сега най-вероятно изниква въпросът откъде можете и вие да се снабдите с подобен божествен код.

За щастие, в 21-ви век ние хората сме измислили и това. В интернет има и портали, които са като социални мрежи, където някои фирми публикуват свои промо кодове, които важат в техните сайтове.

Един такъв добър портал, който можете да посетите веднага, е PromoCode.bg. Отваряте го и на върха на пръстите ви ще се открият какви ли не отстъпки за свободно ползване. Е, не е ли приятно в интернет?

Има ли рискове при използването на такива кодове?

При употребата на промоционални кодове понякога се получават грешки. Те са на базата на евентуално недоглеждане, породено от невнимание от страна на клиента.

Ако кодът е предназначен за някакъв конкретен вид артикул (например хладилник), но вие искате да го използвате за друг вид (микровълнова фурна), то разбира се няма как да се възползвате от предвидената отстъпка.

За ваше улеснение, интернет портали като PromoCode.bg описват внимателно публикуваните кодове, за да не се получават неясноти от клиентска страна. Пазарувайте, защото е приятно. Приятно е, защото е евтино!

Posted in Услуги. Tagged with biznesidei.eu, promocode.bg, отстъпки, оферти, промо кодове, промоции.

За куриерите с уважение

Бизнесът с куриерските услуги непрекъснато се разширява, а това ангажира все повече работници. Всеки представител на фирма за куриерски услуги върши своята работа отговорно, а това е определящо за авторитета на фирмата. Continue reading “За куриерите с уважение” »

Posted in Услуги.

Пуф – перла в короната на всеки дом

Почти всеки от нас, който се е сдобил със свой собствен дом или му предстои преместване в жилище, явяващо се за него временно решение, се стреми към това да постигне точно онези хармония, уют, комфорт и удобство, от които се нуждае всеки. За да постигнете целта си, то от вас се изисква да се придържате към няколко простички правила, които навярно сте научили през отделните етапи от живота си.

Continue reading “Пуф – перла в короната на всеки дом” »
Posted in Uncategorized. Tagged with antares-bg.net, барбарони, за дома, мебели.

Протеин – защо всяка себеуважаваща се дама трябва да го има в кухнята си

Днес намеренията са ни свързани с това да обхванем един малко по-специфичен въпрос, свързан с протеина, като хранителна добавка. Преди това обаче ще се отдадем на едно кратко въведение, в което да споменем, че напоследък все по-голяма част от хората в обществото обръщат поглед към здравословния начин на живот.

Continue reading “Протеин – защо всяка себеуважаваща се дама трябва да го има в кухнята си” »
Posted in Здраве. Tagged with fitneshrani.com, жени, здравословно хранене, протеин, хранителни добавки.