Monthly Archives: October 2019

Кръщене – правила за родители и кръстници


Кръщене – важно събитие в живота на всеки вярващ човек. Православнте родители започват да мислят за това още с раждането на така чаканото бебе. Таинството премнава по определени правила. Родители и кръстници трябва да се подготвят за този обред. Continue reading “Кръщене – правила за родители и кръстници” »

Posted in Услуги.

Мъжки спортни екипи адидас

Мъжките спортни екипи адидас се отличават от всички останали марки с признатото си качество, модерен дизайн и изпитани във времето стилове. Брандът създава линия от функционални продукти за различни видове спортни тренировки и стилни модели, предназначени за ежедневно носене.

В каталога на онлайн магазин Denisport.net е представен пълен спектър от мъжки спортни екипи адидас. Разнообразието от тениски, панталони, шорти, суитчъри, якета и други най-различни части от мъжки екипи адидас original е изключително голямо. Continue reading “Мъжки спортни екипи адидас” »

Posted in Uncategorized.

Нека заедно да изберем правилно естествения паркет


Естественият паркет е популярен избор при подовите настилки от векове. Това е съвременен алтернативен вариант на килима. По-изискан вариант е естественото покритие на пода ви, което внася меки и свежи тонове. Естествените материали са по-скъпи, но качеството, за което ще платите, е на световно ниво. Ще се радвате дълго време на паркета си, защото дълготрайността му не отстъпва, а даже надминава цената му. Обикновено този вид изделие не съдържа изкуствени оцветители и химикали. Естественият паркет е 100 процента биоразградим и се обработва по екологичен начин. Continue reading “Нека заедно да изберем правилно естествения паркет” »

Posted in Услуги.