Monthly Archives: September 2019

Как да се представим подобаващо на градинско парти

Независимо дали организирате парти в градината или присъствате на такова, важно е да се облечете според случая. Градинското парти обикновено е чудесно забавление на открито, богато на фауна, природни елементи, вкусна храна и здравословна доза трева под краката. Обикновено подобни забавления се провеждат през пролетта и лятото. На градинските партита има гости, облечени по различен наин – от панталони каки и риза до рокли с бонбонен цвят.

Мъжете

Мъжкото облекло е трябва да е леко, пастелно или ярко на цвят и консервативно. Сложете панталони или шорти в каки, шоколадово, бяло, тъмносиньо и не забравяйте да носите колан. Съчетайте ги с поло с къс ръкав  или фланела с дълги ръкави. Ако поводът го изисква, добавете леко яке от туид или блейзър. Допълнете външния вид с обувки с тънки подметки, платнени тенис обувки, кафяв кожен сандал. Освен това добавете и малки бижута, като хромиран часовник, златна гривна или класическите, но модерни слънчево очила. Не забравяйте, ако сте само гости на партито, да ангажирате Drink and drive фирма, за да се приберете със семейството невредими у дома.

Жените

Флоралните модели, пастелните нюанси или ярките цветове рокли подходжат чудесно на градинската обстановка. Добавете текстуриран колан за роклята и носете цветни равни обувки за разходка по трявата. Точкетата не са подходящи за случая. Допълнете тоалета със сламена или деликатно изтъкана шапка, чифт слънчеви очила или лек шал. Не забравяйте да нанесете на ноктите си подходящ лак.

Децата

Детското облекло трябва да остане в същата тоналност като дрехите на възрастните. Момичетата изглеждат очарователно в меки материи с ярки или бледи цветове и щампи, вариращи от пеперуди, цветя, точки и вдъхновени от забавни ивици. Добавете сандали или обувка с катарама с бял или неутрален цвят. Завържете нежна панделка в косата или добавете няколко цветя, забодени близо до ухото. Момчетата изглеждат много добре с панталони от каки или ленени къси панталонки, риза с копчета или поло.Съчетайте с кафяви кожени сандали или обувки тип оксфорд. Може да се облече дори и пуловер.

Posted in Услуги.

Рециклиране на инжектори – София Дизел Център

Към кого да се обърнете, ако Ви се налага рециклиране на дюзи?

В София Дизел Център извършваме качествено рециклиране на инжектори на дюзи на топ марки Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO, Lucas. Ние предлагаме прецизна работа със заводско качество, което рядко ще намерите на българския пазар.

Цените

Цените при нас са достъпни, работим с модерна, съвременна апаратура, разполагаме със собствена технологична лаборатория и база, където извършваме част от ремонтните процеси по елемент от горивната система на дизеловия автомобил.

Continue reading “Рециклиране на инжектори – София Дизел Център” »

Posted in Услуги.