Monthly Archives: July 2019

Какво да вземем със себе си на екскурзия в Бали

Ако сте твърдо решени да предприемете екзотично пътуване, по-точно екскурзия остров Бали, можете да рискувате с настаняване в Бали без предварителна резервация (особено в извън сезона), но ние не ви го препоръчваме. Може да се намери невероятна сделка на място, за която всеки би мечтал, но с предварително запазени места от туроператор определено стресът е по-малко.

Continue reading “Какво да вземем със себе си на екскурзия в Бали” »

Posted in Услуги.

5 съвета за намиране на най-добрите офис столове

Намирането на най-добрите офис столове, които се вписват в бюджета на вашия бизнес, е инвестиция в здравето и производителността на вашите служители. Вероятно вече сте се чудили кои са характеристиките, които правят  идеалния, ергономичен офис стол. Ето нашето ръководство за целта.

  1. Добрите офис столове имат пълен гръб

Офис столовете са от съществено значение за производителността и намаляването на загубените часове поради умора и наранявания. Офис столовете трябва да са удобни и да имат пълна облегалка. Те трябва да осигуряват множество регулируеми позиции, включително лумбална опора, височина и настройки за наклоняване.

  1. Настройката на стола не трябва да изисква инструменти

Признавайки важността на регулируемите офис столове за здравето на служителите, ние ви препоръчваме столовете да бъдат лесно регулируеми без инструмент. Не се страхувайте да поискате демонстрация или да опитате да регулирате стола за себе си, преди да го закупите.

  1. Удобни 90-градусови ъгли

Според експертите, общите признаци, че офисният стол не е подходящ за вас, е ако ъглите на бедрата, коленете и глезените не са удобни на 90 градуса. Ако бедрата ви не са под ъгъл от 90 градуса, столът е или твърде висок, или твърде нисък за вас. Същото важи и за коленете и глезените ви.

  1. Дишащата тапицерия е по-добра

Тапицерията на офисния стол трябва да е удобна на допир, ако ще седнете на нея цял ден. Не искате тя да е абразивна, сърбяща или нещо, което може да причини прегряване на тялото ви.

  1. Топ офис столовете трябва да ви насърчават да се движите

Пионерите в ергономичните офис мебели в HermanMiller казват: „Трябва ви гъвкав и ергономичен офис стол, който ви насърчава да се движите през целия ден.“ Това помага за поддържането на кръвообращението и движението на кислород по тялото. Така че, когато пробвате даден стол, наистина му поискайте и „тест драйв“.

Е, видяхте ли кои са важните качества? Тогава елате и потърсете офис столове на топ цени в Plasico!

 

 

 

Posted in Услуги.