Monthly Archives: December 2015

Модните трендове за зимен сезон 2015-2016 година

 

zimni-trendoveВсяка година, модните дизайнери са така добри предварително да ни обявят основните модни тенденции за сезона. Трендовете за зимата също вече са тук и те ще са актуални и за 2015, и за 2016 година. Съветваме ви да се запознаете с тях още сега и да попълните дупките и липсващите звена и в своя собствен гардероб. Ами нека да започваме, скъпи дами!

  1. Дрехите от 70-те

Тук включваме всякакви рокли и блузи на ресни, бохо чик кройки на туники, а също така  свободни панталони, изчистени линии, комбинирани с прелестни щампове с по-философски и интересни послания.

  1. Обувките

Обувките през този сезон са или прекалено елегантни – с леко заострен нос и тънки токчета – или крайно мъжкарански с дебели токове и платформи, тип кубинки и дори ботуши на равна подметка от гума и други нестандартни синтетични материи.

  1. Вталени дрехи

Официалните рокли са предимно вталени, дънките – също. Отделно ризите за жените вече не са толкова комфортни и широки, а по-скоро впити по красивите им извивки. Прилепнали са и някои от пуловерите и ежедневните дамски блузи, като падналото и едно-единствено рамо.

  1. Много кожа!

Кожата – лъскава и матова – присъства в панталоните, роклите и дори в някоя част от декорацията на класическите блузи. Не по-малко е актуална и кожата с косъм – под формата на яки на якета, на цели палта, а дори и като елемент върху ръкавиците, шапките и роклите.

  1. Ефирни викториански елементи

Роклите в този стил са много подходящи за жените с по-нестандартен стил. От друга страна, блузите в ефирен викториански подход на изработка са перфектни за лежерните дни в офиса, разходки и дори скромни вечерни събирания. Ефирните елементи присъстват и в някои от тазгодишните аксесоари като бижута и шалове.

Posted in Uncategorized.