Красиви и практични дамски макси панталони


Панталоните са практична дреха, която жените си присвояват от мъжа и се чувстват комфортно в нея. Приятно закръглените дами понякога изпитват съмнение до колко панталонът е подходяща дреха за тях.
Дизайнерите са на мнение, че правилно избраните модели макси панталони са подходящи за всяка дама със закръглена фигура. Съвременните модели и кройки са съобразени с особеностите на пълните жени и това дава възможност на всяка дама да се чувства удобно. Това са дрехи, които могат да се използват през всеки сезони на годината, да се чувства тялото комфортно и същевременно прекрасно.

За да изглежда една пищна дама добре в панталон е необходимо да се съобрази с някои фактори. Преди всичко да се предпочитат изделия, които леко обвиват бедрото без да се впиват. В никакъв случай не трябва да е широка кройка тип шалвари защото визуално се увеличава обема, което не е желателно. Модните дизайнери съветват дамите с пищни форми да предпочитат максимално изчистени макси панталони. Тук се отнасят кройка, цвят, шарки, и от значение е плата за изработката им.

Приятно съчетаване се получава между светла блуза или тениска с пастелен или по-тъмен цвят панталон. Не трябва да се допускат разни метални украси, огромни джобове или шарени апликации. Подходящи материи за макси панталони са памук, фин вълнен плат, коприна, вискоза, като се предпочитат пастелни и тъмни цветове, които поглъщат светлината. Не са подходящи материите, които отразяват светлината, защото отражението увеличава обема, независимо какъв е цвета на дрехата.

Обикновено дамите с пищни фигури натрупват излишни килограми в областта на талията и корема. В този случай е добре изборът да бъде направен от макси панталони със средна талия, като се предпочита плътна материя.

Хубаво е в гардероба на дамите да има всякакви цветове макси панталони, но светлите да са пастелни и да не се набиват на погледа. Те не само не предават допълнителен обем, а създават елегантен силует и нежен образ. Черният цвят както е известно предава визуално елегантност на силуета и намалява обема. По тази причина всяка дама с размер плюс е желателно да има такъв цвят в гардероба си, което ще позволи винаги да си оформи елегантен тоалет за специален случай.

Feedburner абонамент

Posted in Услуги.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *