6 най-добри детски играчки за лятото

Лятото наближава, а заедно с това парковете и градинките се пълнят. Децата нямат търпение да излязат под слънчевите лъчи и да прекарат цялото време навън в безкрайни игри. В тази статия ще споделим 6-те най-добри играчки за лятото, които са подходящи, както за индивидуални занимания, така и за игри с други деца.

Велосипед

Да, това може да бъде доста скъпа играчка, но пък трябва да се съгласите, че може да я използвате няколко години наред. Също така, тя ще донесе пълноценно време на детето, както когато кара колелото само, така и в компания. Не на последно място, велосипедът ще развие слуха, координацията, ориентацията и двигателната култура.

Скейтборд

Това е доста по-достъпен вариант от велосипеда. Скейтбордът отново ще развие основните умения на детето. Лесно се ще може да изразходва енергията си, а това ще го направи енергично, но и ще подейства добре на здравословното му състояние.

Скутер

Скутерът отново може да се кара самостоятелно или в компания с други деца. И в двата случая това е чудесна възможност детето да е навън и да прекарва времето си в движение.

Топка

Споменавали сме и преди, че топката е чудесна възможност за всякакъв вид игра. Отново ще я споменем, защото тя е класика в детските играчки, а и винаги можете да зарадвате детето си по достъпен и лесен начин.

Кънки или ролери

И двете възможности са повече от прекрасни за прекарване на времето. Също така, можете да вземете за цялото семейство и така да се забавлявате заедно, където и да отидете. По този начин ще изградите и здрава връзка помежду си и детето ще ви възприема и като приятел, а не само като родител.

Фризби

Фризбито е достъпна играчка, но за нея трябва двама. Ако няма другарче, с което да играе, но пък имате куче, това е чудесна възможност да го научите на нови номера, а детето да се забавлява и изразходва енергия. В компания или без, фризбито също си остава класика, която си струва да имате.

Източник: Detskiigrachki.com

Feedburner абонамент
Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *