Monthly Archives: April 2021

6 най-добри детски играчки за лятото

Лятото наближава, а заедно с това парковете и градинките се пълнят. Децата нямат търпение да излязат под слънчевите лъчи и да прекарат цялото време навън в безкрайни игри. В тази статия ще споделим 6-те най-добри играчки за лятото, които са подходящи, както за индивидуални занимания, така и за игри с други деца.

Continue reading “6 най-добри детски играчки за лятото” »
Posted in Uncategorized.

Често допускани грешки в съчетанията с мъжки костюми и облекла

Понякога не само начинаещите, но и хората, които са доста усъвършенствани в модата, правят неволни, но досадни пропуски. Всичко това се получава при създаването на класическо изображение. Грешките ограбват благородния ансамбъл от съвършенство и унищожават цялата концепция. Кои са най-често допусканите грешки в избора и съчетания на мъжки костюми и облекла, вижте сега:

Добре поддържани обувки

Обувките трябва да са добре поддържани, без признаци на износване.

Неправилно избран размер или стил на мъжкия костюм , който обезобразява фигурата, водят до злощастна промяна в пропорциите.

Прекалено дълги или твърде къси панталони или ръкави.

Прекалено износен или недостатъчно поддържан чифт обувки.

Основни елементи с най-високо качество са ключът към стилния външен вид в класически стил

Преди да излезете от къщата, не забравяйте да изправите маншетите на ризата си, така че да излизат на няколко сантиметра изпод ръкава на сакото ви. И не забравяйте да изтъркате костюма, за да отстраните всички прашинки, пух или мъх, които могат да развалят идеалния вид.

Как да спестите пари правилно

Любовта към икономиката е често срещано явление. Всички спасяват, дори и тези, които, изглежда, нямат нужда от това. Нищо осъдително: ако има възможност да управлявате парите рационално, защо да не ги използвате? Друго нещо е, че трябва да имате ясна представа за това, което може да дарите в името на допълнителни няколко хиляди и от какво е по-добре да се откажете.

Интелигентният гардероб е невъзможен без класически мъжки ризи

Опитайте се да набавите качествени основни предмети, които ще ви служат поне пет години. Няколко отлични вълнени мъжки костюма в универсални цветове са в основата на бизнес гардероба.

Експериментирайте с аксесоари, за да постигнете съвършенство

Добавете към списъка чифт класически дънки, няколко мъжки ризи в класически цветове и тениски, туид мъжки блейзър, бели маратонки и ежедневен комплект мъжки костюм. С такъв набор елегантния външен вид ви е гарантиран. Интересните аксесоари ще ви помогнат да разнообразите ежедневната си визия и да подобрите приятния си външен вид.

Сако от туид е чудесен начин да подправите ежедневието си

Много често готовите продукти не отстъпват по качество на луксозното облекло. Днес нещата с голямо име изглеждат твърде претенциозни и предизвикателни, а същевременно струват солидни суми. Похарчете парите си разумно, без да плащате излишно. Избирайте, комбинирайте и се наслаждавайте на изкуството да сте модерни.

Posted in Услуги.

Вътрешен одит – нуждаем ли се от него

Сигурни сме, че мнозина от вас не са съвсем наясно с това какво всъщност представлява вътрешен одит и каква е неговата роля в счетоводството. Разбираме, че това е една от най-сухите материи и малцина си правят труда да разнищват даден казус, обвързан пряко със счетоводната наука.

Continue reading “Вътрешен одит – нуждаем ли се от него” »
Posted in Услуги. Tagged with acc-consultco.com, регистрация на фирми, счетоводни услуги.