Топли пуловери и жилетки – каква е модата този сезон

Малко от нас харесват зимата. Обличането с много пластове дрехи е уморително и досадно, но все пак трябва да се мисли за изход и справяне с продължителността на зимата и тежките студове. Не е чудно, че модата за топлите плетен пуловери никога не изчезва. В зависимост от моделите, представени през този сезон, можете дори да грабнете най-популярните решения.

Какви пуловери и жилетки са на мода този сезон

Няма значение, дали имате топло яке с качулка, ако сте модерна жена никога няма да е излишна една елегантна жилетка. Късата дамска жилетка в розов цвят, например подхожда идеално с черна рокля.

Важно е да мислите за своя стил до най-малките детайли и да го направите наистина изключителен:  Пуловери с големи размери, насипни разфасовки остават на мода. Те се вписват идеално както в бизнес, така и в романтичен тип;

Трикотажът е най-популярен, а също актуални са и ръчно изработените модели пуловери и жилетки. Има и много интересни десени с декоративни елементи, стилизирани с изискана дантела. Тази опция идеално допълва сложния стил, създавайки наистина романтично и невероятно лесно изображение;

Тази година модните тенденции са ясно насочени към интереса на домакините и бременните жени;  Цветните решения могат да бъдат най-неочаквани. Например, всички нюанси на палитра от сини, черешови и тюркоазени цветове изпълват топлите пуловери и жилетки този сезон.

Независимо от това не се губи интересът към пепелно розов цвят, а скандинавският мотив сега е представен не само в класиката.

Моделите със снежинки и галопиращите елени първоначално са вплетени в техниката, присъща в по-голяма степен за Бразилия или Испания; Етническите варианти са популярни както традиционни, така и под формата на съвременни фантазии.

За особено екзотичен и сложен цветен мотив е смятан контрастът на два цвята;

Модерните трансформации предлагат и разчупени кройки жилетки: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/асиметрична-жилетка-в-цвят-петролено. Те създават сложен силует и са идеален избор за младо момиче, което не е чуждо на идеята за авангард.

Както можете да видите, дизайните на дизайнерите са много разнообразни и позволяват възможно най-голям набор предложения за студената зима. С топло яке, мек пуловери и красива плетена жилетка може да се облече дори е бременна жена. Основното нещо е да направят зимния гардероб удобен за носене и да се чувствате щастливи от комфорта, който създава!

Feedburner абонамент

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *