Панталони подходящи за едри жени

Всяка съвременна жена има в гардероба си повече от един чифт панталони. Много дами имат по-закръглени форми и носят такива дрехи, които да им дадат нужната свобода и успешно да се впишат в ежедневието им. И това е нещо, защото все пак има начин да откриете най-доброто за вашето тяло:

https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/черната-рокля-срещу-червената-рокля.

Световните марки са готови да предложат огромен асортимент от модерни и стилни панталони за жени с нестандартна физика. Сред най-подходящите и търсени са:

– модели на класическия стил;

– грандиозни панталони – банани;

– модни панталони – аладин;

– плътни панталони – тръби;

– широки опънати крачоли;

– повсеместни джинси.

Наред със стиловете, пълните дами трябва да обръщат внимание на модни нюанси, щампи, допълнителни детайли на панталони.

  1. Класически прави панталони

Този модел е един от успешните, защото може ефективно да скрие пълнотата. За да изберете, трябва да избере опциите от памук, вискоза, както и полиестер и коприна или лен. Добро решение ще бъдат директните модели, с малка светлина или стеснения, X – силует.

  1. Интересни бананови панталони

Този модел панталони се различава с наличието на гънки в зоната на колана, което изглежда добре на пълната фигура. Панталоните – банани с надценена талия визуално удължават силуета. Днес е също така модерно да носите съкратени версии.

  1. Стилен панталон – аладин

Пълните жени се спират на този модел, защото е много подходящ и се различава свободно. В долната част на панталоните крачолите са леко събрани.

  1. Панталони със здравина

Тук може да се спрете и на стандартния клин, който да дарява нужната еластичност и комфорт за тялото, а в същото време да се допълва с туники или ризи, многослойни поли и рокли.

  1. Популярните дънки

Моделите деним обичат всичко, така че се носят от жени с различни физики. За момичета с нестандартни форми са особено подходящи дънки с надвиснала талия.

Цветове и подходящ печат

 

Момичетата с пълна фигура трябва да изберат изчистени модели панталони. За пълните дами са подходящи модели от черно, синьо, лилаво, зелено.

Панталони с отпечатъци също са разрешени.

Стилен и ефектни панталони ще ви помогнат да настроите фигурата и да я представите в най-добрата светлина.

Разберете и за: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/437-игрите-на-глада, с които неусетно ще свалите килограми.

Feedburner абонамент

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *