Кожена пола през зимата – защо не?

Дръзки, но стилни дрехи през студените месеци

 

123332  Днес на прицел сме взели кожената пола. Докато за едни тя е доста смущаваща, за други е прекрасна част от ежедневния им тоалет.

Като говорим за тази дреха, нямаме предвид само къса и права. На пазара могат да се намери изключително разнообразие от кройки и дължини. Изберете подходящата за вас и се наслаждавайте на тази дреха по всяко време на годината.

В настоящия материал ще ви дадем някои идеи как да съчетаете кожената пола, ако искате да я носите през по-студената част от годината.

 С клин и боти

Подходящият модел е къса и плисирана. Съчетана със светъл пуловер, тъмно сако или палто, плътен черен клин и боти, ще постигнете зашеметяваща визия.

 С пуловер

Къса права пола в комбинация с пуловер в сиво или бежово. Заложете на ботите и чорапогащник в телесен цвят. По-разкроените модели и особено тези с висока талия прекрасно се съчетават с къс пуловер и ниски боти.

С риза

Кожена пола тип молив в комбинация с риза, върху която е облечен пуловер. Това разчупва строгостта на полата, като в същото време придава леко бунтарски вид. Постарайте се яката и краищата на ризата да се подават от пуловера.

 С блуза и ярки обувки

Плисираната кожена пола в съчетание с черен плътен клин, светла блуза и ярък цвят обувки, със сигурност ще накара околните да се обърнат след вас. Толкова женствена и същевременно дръзка визия.

 С чизми

Тази комбинация е доста впечатляваща. За да носите чизмите, полата трябва да бъде къса. Прекрасно стои с дълъг пуловер, който покрива голяма част от полата.

Аксесоарите, които са подходящи са типично зимни – шал и ръкавици.

Feedburner абонамент

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *