Как да си изберем обувки балеринки?

Вероятно няма да сгрешим, ако предположим, че обувките балеринки са сред най-любимите на дамите от всички поколения. Те не само изглеждат чудесно, но и са изключително практични и удобни, а гъвкавостта им е пословична. Те са този жадуван пристан, който винаги е готов да приюти и успокои уморените от високите токчета крака.

Ето защо не е чудно, че балеринките присъстват във всеки един гардероб. Сега ще обърнем внимание на няколко важни правила, които е добре да се следват при избора на тези наистина прекрасни обувки. 

Ако все още не сте се сдобили с първия си чифт обувки балеринки, може би се колебаете дали да изберете класически модел или да заложите на някой, който е изцяло съобразен с последните модни тенденции.
Да!“ на класиката, категорични са специалистите. Относно цвета, нека бъде някой, който лесно ще се съчетае с всяка дреха или чанта – черно, бежово, бяло, кафяво или сиво са най-универсалните цветове, които може да носите с всичко. Не се тревожете, ако чантата ви не съвпада напълно с цвета на обувките, защото това правило отдавна е отстъпило пред оригиналните и нови решения, които модните подиуми налагат. Вместо с чантата, обувките могат успешно да бъдат съчетани по цвят и текстура с някой друг аксесоар като гривна, колан, брошка, шал.

Формата на предната част е добре да бъде остра, за да подхожда на разнообразни тоалети.
Разбира се, може да решите да попълните гардероба си и с повече от един чифт балеринки. Идеята е добра, със сигурност няма да останете разочаровани. В този случай вторият чифт е добре да бъде някой по-модерен и по-оригинален, примерно, издържан в актуални за сезона цветове и щампи.

Обувките, които са изработени от естествени материали, са за предпочитане, като най-модни са тези от естествена кожа, набук или велур. Изкуствените материали обаче също си имат своите предимства. Например, те са значително по-евтини. И не само това. Често пъти тези модели имат по-атрактивен, ярък и запомнящ се вид. Правилният избор зависи изцяло от вашите нужди и вкус!

Feedburner абонамент

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *