Информация за мен

Светозар Илиев

Здравей Свят!!!

Аз съм Светозар, но всички мои приятели ми казват Свет. Роден съм и живея в София, но чесно казано много пъти ми е идвало да зарежа всичко и да избягам някъде на далече. Напук на родителите си реших да не продължа образованието си след като завърших гимназия. Не от мързел, а от това че нивото на обучение е под всякаква критика.

Винаги са ме привличали модата и красотата и реших да запиша курс по фризьорство и козметика. Оказа се, че това е много интересна професия в която постоянно можеш да научаваш нещо ново. В момента работя в едно от най-големите столични студиа за красота и имам доста голям кръг от клиенти, които се доверяват единствено и само на мен да се грижа за косите им.

Това разбира се ме кара да се гордея със себе си и да дерзая напред и нагоре. Мечтата ми е някой ден да имам собствено модно студио и се надявам скоро да я реализирам. Иначе в свободното време обичам срещите с приятели за да се зареждам с нови емоции. Нощният живот ми е в кръвта и не пропускам уикенд в който да не съм някъде на вън.

Обичам да почивам на море и независимо от сезона, когато имам време отивам някъде на топло за да заредя батериите и да съм готов с пълни сили за напрегнатата ми работа. Надявам се да ви бъде интересно да четете моите публикации и винаги съм на среща за съвет или коментар по тема, която ви вълнува.