Свежи идеи за стилна ежедневна прическа

Полагането на непрекъснати грижи за здрава, очарователна и сияеща коса и кожа е необходима рутина, която трябва да се практикува не сезонно, а целогодишно.  В тази връзка, привържениците на био козметиката могат да се чувстват истински щастливци поради невъобразимо широкото разнообразие от високо качествени продукти, доставящи в действителност  богат асортимент от безценни натурални нутриенти.

В днешни дни, безброй дами се обръщат именно към био козметиката с надеждата и смелата мисъл да си спестят редица химични съставки, на които да се доверяват за здрава, красива и блестяща коса, лишена от накъсани краища или склонност към чупливост.

Семпла визия с „кок”

Всяка една дама, държаща на външния си вид, неминуемо прекарва по няколко минути на ден в стилизиране на разпилените си коси. Малцина от тях залагат на естествените визии, които не включват термична стилизация с преса, маша, сешоар и прочее.

Понякога обаче „магията” се крие именно в по-семплите на пръв поглед неща, носещи в себе си дълбоко очарование и блясък. Отличен пример, който веднага изскача наум, е обикновената прическа на „кок”.

Стандартната прическа на „кок” представлява, меко казано, вечна класика в прическите. Не само че тук можете да лавирате измежду безкрайно разнообразие от идеи и техники, но ежедневната Ви визия ще бъде осезаемо освежена и изключително модерна!

Приберете разхърляните къдрици в отпуснат кок, като освободите по два къси кичура от всяка страна, за да подчертаете красивите си женствени черти на лицето. Толкова е лесно да изглеждате внушително, когато знаете как да „раздвижите” пръстите на ръцете си така, че да създадете съвършената ежедневна визия!

Опашка …в плитка!

Плитките могат да се представят като поредната класика, останала във времето. И съвсем разбираемо –само за 5 минутки, разбърканите кичури се прибират в нежна разкошна плитка тип рибена кост или „корнроу” с редувания на „тънки” и „дебели” плитки.

Звучи чудесно, нали? Експериментирайте с нова стилна прическа още днес, за да привличате погледи 24/7!

 

 

Върху статията работи https://webselo.com/коректура-на-текстове-и-преводи/

|0898 62 30 62 | office@webselo.com

Feedburner абонамент

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *