Да на кадифето и през пролетта!

Пролетната мода за жени тази година предлага богато разнообразие от модели, кройки, дизайни и цветове. И не само! Освен познатите за топлия сезон памучни, ленени и копринени материи, ще се насладим и на много допълнителни текстилни предложения, които в началото да ви озадачат, но после да поискате да не сваляте…Такова предложение е да носим кадифе през пролетта. И, всъщност, в това няма нищо лошо, особено ако е пролет 2017 година, когато материята е повече от модерна, а и по магазините ще срещнете точно тези дрехи, изработени от кадифе:

Кадифени дамски сака

В тях има нещо свежо, романтично и загадъчно. Те не са строгите вълнени сака или спортно-елегантните памучни дамски сака. Те са кадифена приказка, история за стара любов, възможност да комбинирате с ярки цветове и дори обувки на платформа, ако токчетата са ви до болка писнали.

Кадифени дамски поли

Въпреки че не са подходящи за всякаква фигура, с малко повече застояване в магазина и пробване на всевъзможни кройки, убедени сме, че и вие ще си намерите подходящата пола от кадифе. Това, което на нас лично ни допада като съчетание, са кадифени дамски поли в кафяво и охра с бели памучни дамски блузи с щампа.

Кадифени пролетни дамски якета

Ако си търсите наистина по-разчупени дамски якета за пролетта, това е вашата концепция. Кадифето е идеална връхна дреха, защото пази топло, а през пролетта и особено през март все още си има хладни дни, в които ви се ще да не сте прибрали зимното палто и на негово място в гардероба да сте закачили дамски ризи с къс ръкав или от прозрачна материя.

Пробвайте кадифената приказка тази пролет, защото догодина може и да е късно, мили дами! Съчетавайте на воля и с усет за хармония!

Източник: http://inisess-shop.com/

Feedburner абонамент

Posted in Uncategorized. Tagged with дамски дрехи онлайн.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *