Възглавница по формата на вашия сън

5544Хората спим различно. Обръщаме се на една или друга страна; гушкаме възглавницата, крием се под нея, изкривяваме главата си по начини по които ако се погледнем от страни, може би няма да спрем да се смеем. Изводът от това обаче отдавна е направен от добрите производители на възглавници и спално бельо, които се съобразяват все повече с различните начини на сън на хората и опитват да правят продукти, които да задоволят и най-проблематичните случаи.

Така се случва подобрението на класическите възглавници с перушина, с памет пяна, с полиестер. Възглавници в различна дебелина, начин на подвързване и т.н. Всичко това допринася, за приспособяване на възглавницата към особеностите на съня на отделния човек. Разбира се, всеки, който реши да прибегне към новия клас възглавници, които вече не са лукс, а норма в предпочитанията на потребителите, трябва да го направи с ясното разбиране, кой модел ще бъде най-подходящ за него. Защото може вместо да подобри положението си, да го влоши по неочакван начин.

Все пак възглавниците са част от всяко спално бельо и не бива да се подценява като цяло конфигурацията, в която те се вписват. Можете ли да си представите, че възглавниците някога са били правени, за да повдигат просто главата по-високо от земята, за да не се случи някоя буболечка да сгреши пътя си. Като преминем през огромните сламени възглавници или луксозната материя на царедворците, то днес, получаваме истинско технологично приложение в науката за съня.

Не се обръщайте назад, когато сънят ви беше лишен от комфорт. Изберете най-доброто, което можете да си позволите за вас, като възглавница, която ще бъде верен и удобен елемент от спалното бельо докато спите.

 

 

 

 

Feedburner абонамент

Posted in Uncategorized. Tagged with спално бельо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *